Plesová sezona

Plesová sezona

Anotace: ...

Bylo to na prvním podzimním maškarním bále
Co jsme se (ne)poznali, bylo to náhlé
Vyhrál cenu za nejlepší masku
Nabídl mi to co ti před ním
Uzavřeli jsme sázku
Jaké zklamání
Poslední tanec není nikdy poslední
Opakovaný vtip není vtipem
(Čekala jsem monopol na zpopělněné srdce)
A chtěl za to moji duši
Prej do roka a do dne
Smlouva s ďáblem
S ďáblem v těle
Jak vtipné
A reklamační doba vyprší
Na konci plesové sezóny
To se pak masky schovávají
Na dno skříně
Prst na puse držím
Radši se na nic neptám
Druhý rok už jsou k ničemu
Masky a všechny snahy s nimi
Zaprášené, opotřebené
A reklamace zůstává nevyužita
Sázka byla podvod
Vanitas Vanitatum
Šeptám na začátku
Další plesové sezóny...
Autor Sharáda, 16.08.2010
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná? je úžasná

lidská a věrohodná, chápu jí

29.08.2010 11:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Pěkná

16.08.2010 15:08:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí