Černobílá víla

Černobílá víla

Anotace: Víte, já ani nevím, co tím vlastně chci říct...

Možná je jiná, než ji svět vidí.
Možná je barevná, jen říct se to stydí.
A tak dál sní pod maskou černobílou
o tom, že se stane květinovou vílou.

Možná je jiná, než se světu zdá.
Mám trochu obavy, že svět to nepozná.
Možná svůj sen jednou vzdá,
možná se ke svému kouzlu nepřizná.

Kdo ví, jak zvládne svět.
Víla skrytá v lidském těle.
Jen se dívá oněměle.
Jak uvadlý je květ.

Možná je jiná, než si myslím, kdo to ví.
Možná že mi nikdy pravdu nepoví.
Třeba jsem se spletla, že je uvnitř víla.
Třeba to není maskou, že je černobílá…
Autor Prinzeschen, 16.08.2010
Přečteno 462x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, stmivani.na.lepsi.casy, ajlonka, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka...líbí se mi...ST

18.08.2010 18:45:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí