Stopy

Stopy

Anotace: ...v prachu, ve sněhu, v bláte, v srdci...

Sebevědomě, v rámci míru,
píšu si. Inkoust na papíru
nechává stopy- jako jizvy.
A aniž kdy kdo něco vyzví,
dál budu zraňovat,
bezhlavě milovat,
potichu čarovat
a vratce slibovat
cosi, co nikdo si
netroufá.
Co smrt pokosí,
nezoufá.
Vždyť k čemu by to bylo,
říkat jí třeba "vílo",
když venku přece lilo
a jí z řasenky zbylo
jenom pár vrásek u očí?
Autor Descardea, 16.08.2010
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí