Jak se máš?

Jak se máš?

Anotace: a tak jde čas

Hej,příteli,
jak se ti žije?

Děkuji,
na můj věk,
dobře mi je.

Trochu mě srdce
a astma zlobí,
puls slabí,
krev cholesterol zdobí,
jinak se dobře mám.

Hlava se točí
a po paměti veta,
přes zákal očí,
žiju si dobře
na svá léta.

Večer si
uši do krabičky dám,
do čisté vody zuby,
oči na stolečku mám,
v koutě hůl,
co se s ní vodím.

Ráno,
občas jsou to strasti,
nejsem si jist,
zda vzal jsem si
potřebné
vyndavací části.

Má rada
těm,co stárnou.

Umělý chrup
ať zatnou,
pak nad vším
rukou mávnou.

Při čtení parte
přátel svých,
ať zvednou sklenku
a s chutí pijí.

Dokuď tam jméno
svoje neuvidí,
tak zdrávi jsou
a dobře žijí.


Nejsem autorem.Jen jsem si po svém upravila.
Autor stravla, 16.08.2010
Přečteno 363x
Tipy 26
Poslední tipující: Dreamer, Elisha, James Libustka, Zasr. romantik, malá slečna, Jarka, Jiná, Květka Š., labuť, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, stravulko, že na to nelze už co řéct. ST!

17.08.2010 06:40:00 | NikitaNikaT.

...to jsem celá já, WAYWARD :D

16.08.2010 22:29:00 | WAYWARD

"Tak jde čas"
-st

16.08.2010 22:23:00 | Juraj Hrom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí