Vy lvi

Vy lvi

Anotace: ohlédnutí stojí hodně síly

Běhám v kruhu, já chrt, za ocasem
Těším se na smrt, mrazený poločasem
Sevřený v hrobě, ztracené robě
Slyším lvi

Příbytek vzpomínek, skvot samoty
V hlavě je zmatek, jenom ty
Renato, to patří tobě
Vzpomínka moje, všechno co zbylo
Prohrané boje a srdce shnilo
Simono, to patří tobě
Doteky struny, hlazení tonů
Na všechny strany zase už tonu
Magdaléno, to patří tobě

Běhám v kruhu, já chrt, za ocasem
Těším se na smrt, sužován hlasem
Sevřený v tobě, v ztraceném hrobě
Jenom vy
Autor Edmond Kadad, 16.08.2010
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, James Libustka, CULIKATÁ, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:(

17.08.2010 19:23:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí