Jen tak z nudy

Jen tak z nudy

Anotace: Anotace... to Ano se mi tam nelíbí... změňme to na Nenotaci...

Z hvězdného prachu stvořená,
do paprsků měsíčních oděná.
Ve snech jí často vídávám,
v srdci díru zející jen díky ní teď mám.
Na křídlech andělů vždy přichází,
tvořena snad éterickou extází.
Podivně krásná snad z kouzel zrozená,
chtěl bych aby byla šťastná, navždy blažená.
Zas jednou se snění tiše oddávám,
beznaději věčné však při tom propadám.
Kéž osud jednou kostky v můj prospěch rozhází,
z myšlenky že ne, jen v duši zamrazí.
Autor Johny Styx, 16.08.2010
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Jiná, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané.Moc pěkné.St.

17.08.2010 07:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí