V RÁMCI MOŽNOSTÍ

V RÁMCI MOŽNOSTÍ

Anotace: Titulní píseň nového alba s drobným příběhem a "podnikatelským záměrem"

Sbírka: Věci neměnné

V rámci svých možností
v roklince ukrývám
stresy i radosti
kvůli vám...

V rámci svých možností,
ruce vám zulíbám
až na Hoře svornosi
budu mít chrám,
díky vám...

V rámci svých možností
pomalu dospívám,
hledám okolnosti,
k příčínám...

V rámci svých možností,
svou píseň dozpívám,
a dám šunku od kosti
konkubínám,
tím začínám...

...

V rámci svých možností
dívky své spočítám,
některé dle jakosti
rozdám charitám...

V rámci svých možností
pořídím lolitám
úkryt bez vlhosti...
...Amsterdam?
Amserdam...

V rámci svých možností
myšlenka vyrytá,
jak slzy do lítosti
trilobita.

Vrámci svých možností
jsem trochu ješita,
muž plný zběhlostí,
elita..

teď přestat snít, vždyť už svítá...
Autor patrikus, 17.08.2010
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: Dreamer.Z, Zasr. romantik, dream in emptiness, Gabrielle, Tik, stmivani.na.lepsi.casy, Elisha, zelená víla, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo... je to překlep, vtipnej překlep :-D

01.09.2010 20:12:00 | patrikus

Jen pro pořádek: šukna od kosti je překlep (šunka) nebo to má něco společného s konkubínou?

31.08.2010 23:08:00 | Tik

Děkuji...

21.08.2010 09:19:00 | patrikus

Tak hodně štěstí v muzice,textařina je mi blízká.

19.08.2010 21:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí