Táborová

Táborová

Anotace: vzpomínka z tábora

Už mi to nemyslí, už nemám sílu,
rumem se opiju nestrácím víru,
má hlava se podobá náloži pumě,
mý tělo se podobá vyfluslý žvejkací gumě.

A o rok později budu vzpomínat s úsměvem,
jak jsme se měli, a jak se pomnějem,
budu myslet na svý kamarády a na svý přátele,
jak máme se a měli náramně vesele.

Takže jsme přežili to všechno ve zdraví,
řvaní nás baví, myšlení nebaví,
zbývá už poslední noc,
příští rok se na vás těším, opravdu, opravdu, moc
Autor Luthien, 17.08.2010
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mam takove taborove vzpominky... :o) az teda na ten rum, to tam jaksi neexistovalo...

17.08.2010 19:32:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí