Zahrada v poušti

Zahrada v poušti

Anotace: Hladím to místo uprostřed hrudníku...

Rajskou zahradou přeji si být,
uvítat cizince, nechat ho snít.
Darovat vzpomínku plnou hvězd,
přivézt ho na další z životních cest.

Větvička mládí ohýbá svou paži,
skvostná chvíle mládí se velice snaží.
Urvat největší kus ze snové země,
daleká výprava probíhá ve mně.

Karavana životů kráčí si pouští,
schovat se tak ve stínu houští.
Narazit v oázu životadárnou,
i vzpomínka s myšlenkou stárnou.

Krkavec přeletěl nad hlavou těch,
jenž dorazili ke konci svých cest.
Odevzdejte v míru to, co jste vzali,
věnujte motlitbu těm, kdo vám dali.
Autor Ráchel, 17.08.2010
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: Indigo, Divoženka1, Markéta Hl., James Libustka, nejsembásník, labuť, Psavec, Vanilková Ninja, J's .., zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

17.08.2010 22:47:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí