Odpouštět je božské

Odpouštět je božské

Anotace: 17\8\2010

Čas zahojil staré rány,
odehnal i zlé vrány.

Snad zlost už ustala,
když sem tě nechala.

Už uběhly roky,
tys udělal další kroky.

Nečekáš už na mě dál,
čas tě jinam odvál.

Děkuji, že jsi mi odpustil,
a bolest si opustil.

Rány už nejsou,
Bůh ví kde jsou.
Autor Týnka, 17.08.2010
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Dindane, carodejka, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, odpouštět je úžasné.

18.08.2010 21:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí