Zrnko pravdy

Zrnko pravdy

Anotace: ...

Šípkováý keř
upoutal zvěř
co zrána běhá lány
a myslivcům maří plány

Slzička deště
uvízla ještě
v překrásném květu
co ukázat se chtěl světu

Ranním tichem
sepsané mnichem
nese se poselství staletí
jenž k novým životům poletí

0padané jehličí
moudrostí vylíčí
strávené útrapy v nás
odcházet se ti bude snáz

Tak zamávej
marnosti nadávej
pokoř svou zpupnou pýchu
odevzdej nebesům půjčenou psýchu
Autor Ráchel, 18.08.2010
Přečteno 241x
Tipy 7
Poslední tipující: TetaKazi, vodnař, Mbonita, Skalsky Pavel, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí