Nemocná

Nemocná

Anotace: ...

Zkysly mi city, uschla láska,
zduřely všechny uzliny,
v srdci to divně skřípe, praská,
jak se v něm tvoří trhliny.

Smutek mne dusí, duše šedne,
na prsou bulka hořkosti,
barva se ztrácí, kůže bledne
a s ní i zbytky radosti.

Ujaly se mne kapacity,
vynesly ortel vážený,
problém že zůstává jim skrytý,
jsem nejspíš případ ztracený.

A tak jsem nyní v karanténě,
izolace prý prospěje.
Ve čtyřech stěnách dennodenně,
nevzdávám se však naděje.

Pány doktory neučili,
jak léčit duši člověčí.
I odborník se občas mýlí,
samota samotu neléčí!
Autor Flamy, 18.08.2010
Přečteno 308x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, Mannon, dream in emptiness, Jiná, Jana M., Psavec, nejsembásník, James Libustka, WAYWARD, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

18.08.2010 21:44:00 | dream in emptiness

Hezky napsáno, STéčko...

18.08.2010 11:47:00 | nejsembásník

...samota samotu...někdy je horší být sám,obklopen lidmi

18.08.2010 10:47:00 | WAYWARD

Vtipná. Pravdivá. Dobrá

18.08.2010 10:38:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí