Já sám

Já sám

Anotace: ...

Číhám na sebe za rohem

v ruce kyj (dřevěný)
v srdci vztek (nehmotný)
připravený se udeřit

Blížím se k rohu
a mám pocit
že na mě někdo číhá

Čekání mě už dusí
kde sakra jsem
měl bych to prověřit

Zpoza rohu spatřím
vyčuhovat kyj (dřevený)
a taky se na mě kdosi dívá

kde jsem ho jen už viděl ...

Oční kontakt
tupé výrazy
ostrá slova
fyzický kontakt

chvíli mám navrch
pak zjistím
že je to podvrh

docela to schytávám

Dochází mi síly
ony vlastně odchází
ještě rozdám pár ran
pár jich i dostanu

pak odpadnu

a vyčerpaně se dívám
na toho druhýho
krvácí stejně

najednou je mi ho líto

dostávám se
do smyčky omlouvání
protože vím
že potřebuji ...

... odpuštění
Autor smudlinek, 18.08.2010
Přečteno 323x
Tipy 13
Poslední tipující: G.P., ona, Mbonita, Jiná, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, asi se nevyplácí bojovat s odrazem v zrcadle...života

01.09.2010 23:58:00 | G.P.

Za vyjádření a jistou upřímnost máš ode mě ST! Trochu mi to připadá jako sebelístost, ale zároveň jakési prozření, či si urovníní jistého dění...

18.08.2010 10:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí