Vím, že bych neměla ...

Vím, že bych neměla ...

Anotace: ... touha je silnější ...

Snažím se utlumit to "něco" v sobě,
proč mě to posouvá stále blíž k Tobě?
po sté snad poruším svůj zákaz - snít,
jsem jako zmámená, chci s Tebou být...

Proč mě Tvá přítomnost stále provokuje?
Týrám se zákazy, přesto touha kuje
jen další plán, jak utéci za Tebou,
zoufalá potřeba pocítit náruč Tvou...

Mám svoje zásady, nesnáším pády,
vím, co teď provádím je kousek zrady,
neumím ovládat probuzené city,
přes všechny překážky, můj zájem jsi TY..
Autor NováEli, 18.08.2010
Přečteno 504x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, Gabrielle, Hazentla, harmony, CULIKATÁ, Jiná, labuť, Ishtar, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí