Protože jí mám ráda

Protože jí mám ráda

Anotace: Martě Kučerový <3* děkuju ti....

Píšu ti mám tě ráda, avšak to víš,
Vím, že to, co se stalo, byla blbost, avšak to nevrátím..
Vážím si tebe,
Děkuju za všechno,
děkuju za tebe, za to, jak se ke mě chováš..
Děkuju za důvěru, doufám, že víš, nezklamu tě!!
Děkuju za úsměv, co namé tváři vykoulíš..
Děkuju za radost, kterou mě přineseš..
Děkuju za smutek, co se mnou sdílíš,
hojí rány v srdíčku..
Slzy, co brečíš, bolí mě, a né málo..
Tvoje trápení, je i moje trápení..
Pomluvy, co otobě šíří, do pí** posílám..
Na ně vážně nedávám!!
Už jsi pochopila? Děkuju, že jsi mě odpustila..
Poslední 3slova.. *M*Á*M* *T*Ě* *R*Á*D*A* !!!!
Autor Wlistinka, 18.08.2010
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za koment =) mezi náma to je už takový standartní =) někdy lepší, někdy horší =) ale bavíme se, a za to jsem strášně moc ráda=)

30.10.2010 11:02:00 | Wlistinka

A teď jí tu omluvu ještě pošli napsanou vlastní rukou, jinak jí (a ani Ti) tolik neuvěří...

18.08.2010 15:36:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí