Najdem léčivou bylinu

Najdem léčivou bylinu

Anotace: ... co zachrání nám rodinu? ...

Stěna na popínavé růže,
vždy jsi měl úspěch u žen.
Má louka voní bylinami,
nechápu, co stalo se to s námi.
Rozmarýn, petrklíč, meduňka, máta,
hodina večnosti je započatá.
Zítra mi zavoláš a údiv zmizí s prvním slovem,
nevím, jak začít a zda se loučit: sbohem.
Ne, nevolej mi, moje duše signál ztrácí,
je svobodná jak dřív a chrlí oheň dračí.
Teď není vhodná doba na usmíření, kytice,
vše je teď příliš čerstvé a já neumím mírnit se.
Truhlíky polosuchých květů, zem zbídačených kamenů,
vždy jsi se bránil tomu, mít mě za ženu.
Tak si tu píšu a možná někdo čte mé básně,
snad v nich najde, to co hledá, reálný i zasněn.
Autor Inge, 18.08.2010
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta Hl., labuť, danav, Kubino 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí