Odevzdaná

Odevzdaná

Anotace: ...

Odevzdaná



odevzdala si svoje tělo
cizím pánům,
aby v láskách neshořelo

voda je němá tanečnice
voda smývá
voda je dcerou plískanic
voda je tvé tělo


odevzdala si svou duši
cizím pánům,
aby čistá byla, byť nemusí

vločka je malá hvězda
vločka chladí tváře
vločka je dcerou plískanic
vločka je tvá duše


odevzdala si svou víru
cizím pánům,
aby neztratilas ji v černém dýmu

kroupa je perla darovaná
kroupa láme skály
kroupa je dcerou plískanic
kroupa je tvá víra
Autor Peter Šarkan, 19.08.2010
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, nejsembásník, labuť, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda prach z duše smyje
dobře se jí potom žije:-)

19.08.2010 17:45:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí