Otázka a odpověď

Otázka a odpověď

Anotace: Odkud mé písně jsou

On přišel s otázkou:
Odkud tvé písně jsou?
Co jsem mu měla na to říct?

Tu první přinesl vítr na křídlech motýlích..

tu druhou jsem vzala do dlaní když chtěla jsem pít,
od pramene připlula a na vlnkách se houpala,
a chtěla dál... tak ústy mými letí teď,

a tu poslední jsem zvedla z prachu
byla smutná, zapomenutá a já jí dala sílu..
Sílu aby mohla světem dále jít.

Žádná píseň nesmí skončit v prachu
Tak zvedněte je a pošlete dál,
Neb někdo lásku, žal i sílu jim dal.

Některá jemná jako pírkem psaná,
Jiná jako ostřím meče vysekaná.
Všechny mají společný cíl,..
prolétnout srdcem, zanechat stín.

Přinášet radost, žal i sílu.
Autor Kamuniak, 11.11.2004
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí