Recept na překonání nevěry

Recept na překonání nevěry

Anotace: toto jsem se snažila nacpat do hlavy, když mi bylo opravdu nejhůře...

Zavři své oči modré,
jsou pro tenhle svět příliš dobré.

Zavři svoje srdce od žalu,
netrp mu pořád tu jeho nevěru.

Odtrhni se od něj, buď zlá,
necháš ho? pořád si stebou hrát...
Vždyť ani nevíš,
má tě vůbec rád?

Vymaž ze srdce ty vzpomínky,
zatluč je do malý bedínky.

Nedávej mu další šance,
měl jich plný rance.

Nevěř mu, už nikdy víc,
pošli ho rači na Měsíc.

Až slza kápne na tvá líčka,
vykašli se na toho pitomečka.

Nestojí ti za ten žal,
za tu lásku,
když on tě neměl rád,
a bavýho, stebo si hrát.
Autor Kačeenka, 19.08.2010
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: Amable seňor Marek, malá slečna, Giginka, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bacha na chybky

19.08.2010 21:59:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí