Táhni

Táhni

Anotace: po delší pauze opět další, třeba se zalíbí

Táhni

Táhni
Opakuji ti to stále
Jsi pro mě morem
Co rozerval mě vedví

Táhni
Vrať se zpět do svého hrobu
Ze kterého jsi vzešla
Chci být opět celistvý

Táhni
Bodám do tebe
A ty se líbezně směješ
Jako by bolest nic neznamenala

(Pro tebe asi neznamená)

Táhni
Křičím do tmy
Když schoulen ležím na podlaze
A tvůj smích je jako lovečtí psi
Co dostihli svoji kořist

Táhni
Cítím tvůj dech v týle
Je jako kámen
Nedopřeješ mi klidu

Táhni
Křičím z podlahy
A začínám se smát s tebou
Je to až příliš šílené
Trvá to až příliš dlouho
Celé věky

Táhni
Ztratil jsem pojetí o čase
Ztratil jsem vše
Zbyla jsi jen ty

Táhni
Protože ty nikdy nebudeš jen se mnou

Táhni a nech mě žít
Autor Jesper, 20.08.2010
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí