Psaní

Psaní

Anotace: v dopise se známkou...

Nesu Vám psaní,
jsem pošťák z dálek,
nesu Vám psaní,
ruším jím Váš spánek.

Nesu řádky s láskou psané,
dopis se známkou s portrétem,
nesu řádky s láskou psané,
černou tuží jako nočním dnem.

Neviděl jsem ruce, co dopis píší,
staré roztřesené či mladé nedočkavé,
nevidím nikdy ruce, co dopis píší,
ani oči, které řádky slzy smáčí…


Cestou kudy cesty nevedou,
skrz města co městy nikdy nebyla,
déšť byl mým věrným přítelem,
když přes moře poprvé jsem vykročil.

S brašnou, která tolik životů skrývá,
v temnotě svůj krátký život žijí,
než ústa psaná slova do světa vpustí,
a jeden z životů už navždy skončí.

Nesu Vám psaní…
Autor Láďa, 20.08.2010
Přečteno 222x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dopisy mají svoje kouzlo, obzvláště v dnešní době... taky mi dneska jeden přišel ;)

20.08.2010 16:03:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí