VŽDYŤ JE TO NESMYSL, NE?

VŽDYŤ JE TO NESMYSL, NE?

Anotace: . . .nikdo neví dne ani hodiny. . .a někdo potká smrt. . .a už ví. . . doléhá na mě depka:(

* PRVNÍ DEN - ODPOLEDNE *

cos to povídal
viděl jsi smrt
před naším domem
já vím, že nejsi blázen
ne, nesměji se Ti
beru Tě vážně
. . .
co se děje
jsi bílý jako stěna
snědls něco
ne opravdu, jako stěna
sedni si, uklidni se
a pověz, co Tě trápí
. . .
že do rána zemřeš
to je přece nesmysl
smrt to povídala
smrt je němá
. . .
nejseš sjetej
že nehulíš
fajn, nekřič
já Tě chápu, vážně
. . .
dobrá, zůstanu, neboj
ano, zůstanu u Tebe
budu u Tebe přes noc
nic na mě nezkoušej
žádný noční hrátky, rozuměls


* DRUHÝ DEN - RÁNO *

hej, vstávej miláčku
je nový den
zlato, neslyším Tě
děsíš mě, mluv
. . .
obrátila bezvládné tělo
. . .
říkala si, že
nebude brečet
. . .
jenom se divila jeho
náhlé smrti
. .
jak mu smrt mohla říct
o jeho skonu
.
vždyť je to nesmysl, ne?
Autor Tomáš Přidal, 20.08.2010
Přečteno 282x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, ilona, Psavec, stmivani.na.lepsi.casy, Květka Š., pamp_elka, Jiná, Mbonita, hašlerka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když se zamyslím nad obsahem Tvé básničky, myslím, že přenos myšlenek či úkaz, že existuje něco, jako "vidiny", existuje... cosi vím i ze svého okolí... A co s týká depky, o tom vím taky své, ale s tou se musí bojovat. Zakousni se do něčeho, co tě baví a hlavně nebuď sám!

22.08.2010 19:29:00 | labuť

Chválím.

20.08.2010 19:02:00 | pamp_elka

pochodila jsem si v tom
mám depku hlubší než Ty
takže řeknu ti
budeme muset začít
snít
a ode dna se odrazit

ST je to velmi reálně smutně trpké.

20.08.2010 18:36:00 | Mbonita

Tome, dej depce vale
a nechci slyšet žádné ale...

ST!

20.08.2010 18:29:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí