ŽE SI MLÁDNI

ŽE SI MLÁDNI

Anotace: zkoušet až zkrásní

Nevěříš
kde jsou tvá slova
řekneme to,stokrát a jinak
jen znova
na jazyku hříchy sládnou
to jen naše představy
tak mládnou
probudíš
něco se ti schová
není to mrak
jen do oblak
vteřina si letí
tak jako hříchy příštích dětí
jsi slunce
jen věčný stín
uloží věnce
v každičkém záblesku
bez otisku
když chce si hrát
uvěříš
zkoušet jak zkrásní
ŽE SI MLÁDNI.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, ilona, malá slečna, PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí