láká mě...

láká mě...

Anotace: bez začátku, bez konce, když nemáte chuť na příběh

hluboké tóny starého kontrabasu
zářivá barva dívčiných dlouhých vlasů
mokrá lavička vprostřed anglických zahrad
stojatá voda všech velkých vodních přehrad
nejtlusčí knížka v nejvyšší poličce
starý pán s kloboukem sedíc na stoličce
vůně jasmínu tam u starého kostela
vše zapomenuté, co jsem kdy věděla...
Autor Jamesow, 20.08.2010
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Elisha, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí