Myšlenky, pocity...

Myšlenky, pocity...

Anotace: Když odjel pryč...

Oh my love, klavír zní,
nejsem sama, nejsem s ním.
Je daleko, vzdaluje se ještě víc,
je toho tolik a nic, co chci říct.

Zní mi pořád hlavou dál,
jeden song Hello, goodbye.
Nevím, co tam vlastně děláš,
lásko, snad mě všude hledáš.

Dál zní mi hlavou Is this love,
je nutné ptát se na ten stav?
Vrátíš se, políbíš mne a obejmeš?
Příště jen se mnou daleko odjedeš.
Autor Jedůfka, 20.08.2010
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, J.U. Ray, KLARISA, Tomíno..., jedam, CULIKATÁ, s.e.n, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká, knoflíku...:-)

24.08.2010 00:35:00 | Tomíno...

Myšlenky nelze bráti vážně
vždyť ony se tváří celkem vlažně
až když ty na ně uhodíš
ze strachu řeknou láry, fáry
a nemají o tom ani páry.

20.08.2010 21:27:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí