LIVING IN MOTION

LIVING IN MOTION

Nikde dlouho vydržet nesvedu…
A nejlepší na tom vlastně je
to těšení se na změnu –
´Na cestě´

Nejsvobodněji je člověku v dopravním prostředku
mezi vzdalujícím se vyčerpaným támhle
a blížícím se lákavým tam
Být v tom stavu věčně…
žít
´Za pochodu´

A mnohdy už to nejde vydržet
(setrvávat v jediném „mrtvém“ bodu)
A čím dál tím dřív netrpělivost si žádá změnu
Poslední dobou často v breku…
(před realitou)
´Na útěku´ –
Autor Andrea Vatulíková, 21.08.2010
Přečteno 463x
Tipy 21
Poslední tipující: WhiteSkull, jedam, TERezicKA, l'âme, Gabrielle, Doradan, labuť, její alter ego, Psavec, Divoženka1, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí