znovuzrození

znovuzrození

Anotace: otevření 4 brány

právě se zmítám v extázi
jako bych byl půl roku ve stazi
ted sem byl právě probuzen
prakticky znova narozen
budu si užívat rock´n´roll
den co den bejt strašně na mol
není čas dozadu se dívat
to bych moh začít umírat
na hroznej žal a depresi
ted to beru jako recesi
zvednout hlavu a kupředu jít
nejenom jak naivka tady snít
mít život ve svých rukách
ikdyž budu se potácet v mukách
Autor ostuda lidstva, 21.08.2010
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.Skvělej přístup.ST

24.08.2010 14:02:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí