modlitba

modlitba

Anotace: když se otevřou 4 brány najednou

já byl sem ovanut zmaštěnou můzou
při niž lidi většinopu po zemi lezou
dost opitý jestě víc zhulen
prostě strašně skvěle uvolněn
naplněn novým životem
necítim se jak kdysi kokotem
ted sem sám svým vlastním pánem
a proto řikám amen
Autor ostuda lidstva, 21.08.2010
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citát-Dokud jsi střízlivý chválíš si bláto,jen co se napiješ hned víš jak na to.
A pak že chlast k ničemu není.
Básnička skvělá st

24.08.2010 14:07:00 | Iv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí