Strach

Strach

Anotace: Moje 3. báseň, užijte si to :D.

Má všechny tváře,
většinou zlou,
přijde za sluneční záře,
chodí i tmou.

Ovládne tě,
jak bezcennou loutku,
zasáhne i mě,
v mém duše koutku.

Může to být děsivý přízrak
přicházející v noci,
nebo také zázrak,
viditelný v denním světle moci.

Malé děti ovládá,
když jsou samy,
jako starý muž postává,
v pokoji s vámi.

Lidé mnohdy dospělí
se ho také bojí,
i když jsou staří, vyspělí
ztrácí se v děsu kóji.

Je to starý odvahy vrah
chodící staletí světem,
slyšící na jméno strach,
zavírá hrůzou oči malým dětem.
Autor Červ, 21.08.2010
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Syala, carodejka, teniska, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ST.

09.09.2010 20:42:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Moc se ti povedla, tleskám.

22.08.2010 22:53:00 | carodejka

Já také bojím,bojím:))

21.08.2010 12:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí