Chci blíž

Chci blíž

Anotace: ...

Chci blíž

Chodidla zarytá do bílého písku,
Vítr, jenž snaží se mě učesat.
Rajská hudba zpívajících vln,
Toužící po mém objetí.

Slunce zapadající do slaného moře
Rozehřívá i mé ledové srdce.
Paprsky natahují se ke mně,
Slyším jejich nádherný hlas.

Ten hlas mě k sobě volá.
Myšlenky na Tebe jdou stranou.
Přijemný klid v duši
Mě hladí i po srdci

Chci blíž.

Pár krůčků vpřed,
Prsty u nohou ochutnávají slanost vody
Pár krůčků vpřed
Kolena ochutnávají slanost vody
Pár krůčků vpřed
Pas ochutnává slanost vody
Pár krůčků vpřed
Krk ochutnává slanost vody

Další krok mě vede do neznáma. Moře už si pochutnává na mě. Svedlo mě tam, kde mě chtělo mít. V jeho moci.
Autor teniska, 21.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, jedam, carodejka, Gabrielle, labuť, Mbonita, Psavec, vodnař, WAYWARD, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí