O čekání

O čekání

Anotace: *

Pořád čekáš

Bezútěšně

Až dozrají třešně



Na jaro čekáš každou zimu

Pořád čekáš

Až Tě přijmu ( do nebe)



Pořád čekáš

Nekonečně

V noci na den čekáš věčně



Na zázrak čekáš každé ráno

Pořád čekáš

Dokud není zakázáno ( čekat )
Autor 3Cherry, 22.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čekat není zakázáno..... parádní básnička

22.08.2010 19:47:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí