Hry

Hry

Anotace: Tak to někdy bývá

Hrajeme hry nevinně,
každý v jiné tónině.
Ač je pravda ve víně,
vždy tváříme se nevinně.

Na pódiu divadla
zavíráme kukadla,
pak papouškujem pravidla
zachranného plavidla.

Špínu čistou hrajeme,
druhým se pak smějeme,
jedy do pravd lejeme
chaos s ladem slejeme.

Do očí se nedíváme,
protože je nevnímáme.
Raději se dojímáme,
když alkohol pojímáme.
Autor Jáchym Šátek, 22.08.2010
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: moonka, CULIKATÁ, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý a pravdivý!!

24.08.2010 10:33:00 | moonka

jojo,to je holt život

22.08.2010 16:30:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí