OTROCI ČASU

OTROCI ČASU

Nepochybně toužíš žít,
na tom jsme snad stejně,
kolik času budeš mít,
to netušíš však zřejmě.

Až nad posledním vydechnutím,
bude všechno sečtené,
ať všichni čelí propuknutím,
bolesti Tvé nechtěné.

Vteřiny si bere temno,
nic nestihneš dnes,
jestli spěcháš, je to jedno,
udusí Tě temný stres.

Protknuty jsou časem rány,
léčí naše opojení,
sebevrazi řežou trámy,
snad v žití nejsou spokojení.

Jako hříčka v rukou blázna,
připadá mi nuzný svět,
zbude po nás stopa prázdna,
čas ten nelze vrátit zpět.
Autor Michelle Miceliny, 22.08.2010
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí