Snění lesa

Snění lesa

Anotace: . . .věnováno snílkům ;). . .

ve spirálách dýmu
kouřového tance
rád si zpívám
pro radost
pro bídné psance
. . .
ve službách povětří
třesou se mraky
nasáté vodou
jako bílé houby
smetávají ptáky
. . .
stromy se kývají
v árii rusalky
tancují obřadné tance
zasvěcených stromů
s ubytovanými datly
. . .
na mýtince
spí malá srnečka
za ušima míza
v očích únava
brouci jí uhladili trávu
. . .
a srnečka sní
své sny o blížící
se oslavě podzimu
. .
raději nemyslí na zimu,
protože ta je ještě daleko
.
a blízkost ticha
ji chrání
před zlými pytláky
Autor Tomáš Přidal, 22.08.2010
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Psavec, Mbonita, Jiná, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, Gre_P
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snílek jsem, však trochu jiný.. nicméněje docela pěkná =)

26.08.2010 12:38:00 | dream in emptiness

Jsi neuvěřitelně pilný.Děláš mi svými bássničkami radost.

23.08.2010 20:03:00 | jitka.svobodova

Podařená básnička.

23.08.2010 00:13:00 | Psavec

moc pěkný..:):) jen tak dál

22.08.2010 19:11:00 | Gre_P

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí