Prstýnek od maminky

Prstýnek od maminky

Anotace: nebyla jsem o prázdninách měsíc doma, a něco jsem si uvědomila. Chci to vyjádřit v téhle básničce. Tak mi držte palec.:)

Prstýnek na ruce mám,
a už ho nikdy více nesundám.
Mám ho po té nekrásnější mamince,
jednoho dne se mi objevil na ruce.
Miluji ho, ,miluji ji
když ho pohladím, lehce se zachvěji.
Nikdy nezapomenu, když se usmála,
uměla to a umí, jako jedno z mála.
tiše seděla, pozorovala
nevím o čem přemýšlela, nad čím dumala.
Hned si získala mé srdce,
při prvním pochováním při první pusince.
člověk ji nemůže nenávidět,
může jen skrytě závidět.
Srdce má otevřené do všech stran,
není studené, jako u lidí které znám...
má ho teplé, troufám si říct přímo horké,
neříkám, že získat si ji je zrovna lehké.
Pokud chce musí ji pozorovat,
musí vědět co chce, co má v plánu, co chce dělat.
Měl by na ni poznat každou vrásku a trápení,
měly by ji dát lásku, lítost a potěšení.
Nikdy nechci aby odešla,
Natož aby ta chvíle někdy nadešla.
Jsem šťastná za to že ji mám.
Milující člověk nikdy nezůstane sám.
Nechci být sama, proto miluji
a o ten prstýnek od maminky, o ten ze srdce pečuji.

X X X
Autor Gre_P, 22.08.2010
Přečteno 393x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Jiná, labuť, Mbonita, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc..:) je to fajn, když člověk dostane uznání..:) jenom třeba i za báseň

22.08.2010 23:55:00 | Gre_P

Maminku máme každý jen jednu! Napsala jsi o ní hezky.

22.08.2010 20:02:00 | labuť

Moc hezká a milá...líbí se mi:)Super Tip si zaslouží bez debat!;)Měj se krásně!

22.08.2010 19:41:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí