SEN

SEN

Anotace: první hodina ranní odbyla a já pořád jen sním o svém snu

Sbírka: POSLEDNÍ ROZLOUČENÍ ANEB AKVÁRIUM NEGACE

nebylo nic
a v tom jeho smutku
obrovská černá díra prázdnoty

byl jenom sen
a tím snem jsem plula

skrz sen
do temnoty

noc halila svatozáře andělů
svým černým šálem a apoštol Petr
poklidně spal

co na tom že klepají
co na tom že chtějí dovnitř

on měl svůj sen
skrz který plul

a potom byla mlha
bílá a hustá jako mlíko
ta co se dá krájet
kdyby jsi si na ní mohl sáhnout

nakonec byla krev
a bylo jí hodně

stékala v pramenech
po pláštích mediků
stékala šílená
z umírajícího blázna

AŤ NA MNE STŘÍLEJÍ
JSEM PANÍ PRŮSTŘELŮ
A TOHLE...

je můj sen..

DO PRÁZDNA
DOPRÁZDNA
do prázdna
doprázdna
prázdna
prázna
...

a potom bylo




NIC




...
Autor Vodoměrka, 23.08.2010
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Kubino 2, Psavec, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Pablo Kral, komantytapel, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

23.08.2010 01:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí