Prám života

Prám života

Anotace: ...............

Plavím se na prámu z nadějí.
Unylou krajinou šílenství.
Zpět neotáčím se raději.
Ve vaku vezu své tajemství.

Mlha výhledu brání,
o příď vlny se tříští.
Vítr jak hřebci vraní
žene mě v okamžik příští.

V moři mém slzy se topí.
Bez pláče kanou potají.
Kapky, jenž mizí beze stopy.
Vědomky v prázdnotu stékají.

Náhle se voda zčeří.
Prám můj se zvedne a narazí v útes.
V tu chvíli mé JÁ v osud uvěří.
Z vaku vylétne duše a dotkne se nebes.
Autor James Libustka, 23.08.2010
Přečteno 269x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, malá slečna, dream in emptiness, Skywalker, pamp_elka, Mbonita, Jiná, Kubino 2, CULIKATÁ, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kostrbaté ke konci, leč líbí se mi :) -S-

24.08.2010 15:28:00 | Skywalker

...hm,dobré ST

23.08.2010 13:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí