komu se to tu nezdá?

komu se to tu nezdá?

Anotace: zajímalo by mě to

m r d k a j e t o h l e v š e c h n o
a k o m u s e t o n e z d á
a ť s e n a d s e b o u z a m y s l í
a h l a v n ě n a d t i m h l e
j á t o u ž u d ě l a l
a l e n e ř í k á m ž e s p r á v n ě
a ž n ě k d o v y m y s l í s p r á v n o s t
n e c h ť m i d á v ě d ě t
Autor Jan D., 05.01.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

m n ě s e t o n e z d á
a ť u ž t o n a p í š e š
j a k k o l i v
j e t o f u r t b l á b o l

06.01.2006 09:13:00 | Branwen1

... moc mezer na můj vkus.

06.01.2006 09:11:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí