Tóny pro život

Tóny pro život

Anotace: žít navzdory strastem...

V nehybném pokoji na prázdných místech
kde stíny bloudí tak, jak se má,
z života zůstal jen jeden výdech,
život si odtančil v notách, co zná
jen ten kdo v lásce žil navzdory strastem,
jen ten kdo poznal, co vše se vzít dá,
jen ten, kdo odmítl jít napříč rájem,
aby ti tóny dal, v nichž žít se má.
Autor Elvien, 23.08.2010
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Chancer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život běží neustále dál..i přes mnohé strasti ;-)

23.08.2010 22:41:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí