Déšť

Déšť

Anotace: ...

Prší ti do dlaní,
ale těch kapek není dost,
aby ses napil.
Tak stojíš v dešti a prosíš.
Deštník jsi někde zapomněl.
Do myšlenek ponořen
pomalu promokáš.
Mezi kapkami tančit se ti nechce,
nemáš chuť jim unikat.
A tak
odejdeš lehce,
už jenom kabát sundat,
ke krbu přisednout.
Pookřát.
Autor Elvien, 23.08.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: divoska_jaja, dream in emptiness, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí