ach ta láhev

ach ta láhev

Anotace: tt

vysedávám
na židli na kolečkách
otevřel jsem si
láhev piva
je teplé
zapoměl jsem ho vychladit
ale je dobré

ach
ta láhev

přemýšlím
jaké to bylo
vzít si drogy
můj vytříbený
nezkušený smysl mi říká
že je o kus bohatší
byl to zážitek
pátek 13.
zážitek jeden z těch
velkých
chci si ho
v hlavě uchovat
výjmečně dlouho

ach
ty drogy

napíjím se
z láhve
zteplalé plzně
poslední dobou
stále více
si připadám
jak alkoholik
že bych neměl pít
a ptám se
proč piju?
nevím
nepít
ptám se sebe
proč nepiju?

ach
ta láhev

jsem živej
a ptám se
proč žiju
být mrtev
určitě bych chtěl
zeptat se
proč nežiju?

ach
ten život

napít i
nepít
můžu vícekrát

ach ta láhev

zemřít
a žít
jenom jednou

-

otevřít dveře
a zachytit průvan
hranice síly
a smrti
snažil jsem se
vyzvracet
obsah svého torza

nešlo to
jsem mrtev
jsem snad živ?

drogy
je jich příliš na to
abych ztratil respekt

asi
začínám respektovat
sám sebe
vážim si svejch
divnejch povah
svejch šrámů
samota
hltí
moje přesýpací hodiny
jsem poučen

drogy si vezmu
někdy příště
výjmečnější
budu o trochu víc
čekám
na další
pátek 13.

jen ta láhev
zdá se věčná
jako když
se dívám do hvězd
je jich tisíce
jsou nekonečné
jsou všude
a přitom nikde
je to vize
nesmrtelnosti
smrtelné křeče
svíjení se na schodech
před místností
s kulečníkem

ach
ta láhev
Autor humus, 23.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, malá slečna, pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí