Kde jsi, princezno?

Kde jsi, princezno?

Anotace: ...

Zdává se mi o tobě; jsi snem,
co rozplyne se s novým dnem.
Jsi přeludem, krásným zjevením,
jsi mojí touhou i mým toužením.

Jsi jak slza v potoce plynoucím,
slunce za dalekým obzorem spícím,
jsi pohled na temné noční nebe.
Nevidím tě – však doufám v tebe.

Odemkni dveře, opusť tu svou skrýš,
vyjdi mi v ústrety, cesty naše zkřiž.
Zastav se na chvíli, pak natáhni dlaň -
snem, který nezmizí s ránem se staň.
Autor gemerka, 24.08.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí