Chmurno

Chmurno

Nebe pláče celým dnem
chci prokráčet svým si snem
avšak nic nám nepřeje
už umřela naděje

v jedné ze slz rvoucí duši
rozpil se mi život z tuší
nelze číst v něm jako dřív

jen marně hádat další kroky
rozdrásanou cestou z trnů
v otupělé bolesti
minout všechny rozcestí

jen tak splynout s okolím
usnout a snít

to si dovolím

i když těžknou křídla můrám
v nočních promítáních
kapky deště smývají temnotu
a čas pomalu plyne

než stačím otevřít víčka
tolik štěstí kolem zhyne

proto nechte mě spát
a jen tiše snít

bojím se bojím
tu sama být

....
Autor padající do neznáma, 24.08.2010
Přečteno 279x
Tipy 19
Poslední tipující: Samanta, Danger, A. V. Nýmand, Agniezka, malá slečna, James Libustka, Petbab, Zorenka Ježková, carodejka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad přítel ženského či mužského rodu,ti otevře oči,at můžeš v rozpité tuži vidět její krásné niance.
Nebo možná kukni na basen ,zastavení smutku...

26.10.2010 17:40:00 | Danger

nejsi sama..je tu s Tebou i Tvůj anděl..

24.10.2010 23:09:00 | Agniezka

.

07.09.2010 19:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí