Maranatha

Maranatha

Anotace: O tom, že na boj protikladů v nás máme jen málo času.

Zítra už bude znít Maranatha
docela jako křik hrdiny.
Usmíval jsem se a dnes budu počítat.
Jistě a ne pomalu svoje zvláštní viny.

Už skoro jistě slyším Maranatha
A nijak mě to netěší
Moc málo může člověk za jedno žití vidět
Než andělům podívá se do tváří.

Lalůček ušní už chví se slovem Maranatha
Kdo jej pronáší?
Snad člověk světu, lidem věrnější
Ten, který užíval si pořád jenom života

Tak jako prach sneslo se Maranatha
Jenže už zní polnice
Pán přichází ,pán přichází!
Dnes večer mě už nemiluje slunce
Na poslední soudy jsem
Přece jen mladý asi
Přece jen asi mladý.
Autor Kéž bych byl kytička, 24.08.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí