Strach

Strach

Anotace: ...

Strach

Hledím ti do očí
Když pozoruji tu radikální změnu
Ve tvém myšlení
Když vidím tvůj strach

Otvírám tvé dveře do duše
A odhrnuji závěs za nimi
Nezabráníš mi v mém počínání
I když by sis to moc přála

Mám nad tebou moc
Jsem vládcem z dávných dob
Absolutistických dob

Mám moc nad tvou duší
I tělem

Hledím ti do duše
A svlékám ji do naha
Nemáš sílu mi bránit

Nejsi první ani poslední

Dotýkám se tvé duše
A cítím tvůj vystrašený dech
Tak rychlý, tak povrchní

Objímám tvoji duši
Líbám ji na šíji
Cítím tvůj zrychlený tep
Nemohu se ubránit
Úšklebku vítěze
Autor Jesper, 24.08.2010
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, carodejka, strašidýlko-střapatý, James Libustka, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná

01.12.2010 13:14:00 | Anjesis

Hezké.

25.08.2010 20:44:00 | carodejka

jo docela to ujde...některé obraty se mi líbí

25.08.2010 20:32:00 | mexx

je tak reálná, až mi mrazí ... krásně napsáno!

24.08.2010 11:49:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí