Ráno

Ráno

Anotace: ..............

Budík kvílí,
už je ráno.
Žádné síly.
Neustláno.

Noha levá,
to je pech.
Snad to neva.
Další vzdech.

První kroky.
Čapkův robot.
Vody loky,
uvolnit chobot.

Prkýnko bílé.
Potřeba nutí.
Náherná chvíle
hnědavé sutí.

Umyté dlaně.
Mýdlo svěží.
Sprcha ve vaně.
Čas rychle běží.

Vyčistit chrup.
Pasta bělí.
Vyčesat lup.
Vlasy gel tmelí.

Knoflík dopnout,
upravit límeček.
Do dveří kopnout
a dopít hrneček.

Úsměv do tváře,
myšlenky jasné.
Lesk svatozáře.
Žárovka zhasne.

Popadnout svačinu,
opustit byt.
Nehledat příčinu,
nový den žít...
Autor James Libustka, 24.08.2010
Přečteno 356x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Niky88, malá slečna, Noc17, Psavec, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní:ST!!!

22.10.2010 17:11:00 | Holis

uplne skvela ;) ST.. s tou hnedou nevic pobavil =D

24.08.2010 21:46:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí