Za vše se platí vysokou cenou

Za vše se platí vysokou cenou

Anotace: vše co člověk udělá se stejně ukáže jako chyba a vrátí se to....

Sbírka: Nová dějství

S hvězdným prachem na zem se snáší,
smutek,
mnoha lidí a mnoha tváří.

Za tajnou branou oheň plápolá,
nenávist,
v mnohých hluboko ukrytá.

Ze strachu víčka zavírá,
slza,
skrz ně se prodírá.

Za touhu vyměnil vše,
bolest,
v hrudi navždy kouše.
Autor nývlt, 24.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí