Víla

Víla

Anotace: taková menší recese v lehce podnapilém stavu:)

Byla jedna víla,
krásná,křehká,milá,
do šoubyznysu chtěla
a herečka z ní byla.
Roli v pohádce měla,
ale správná míra jí chyběla,
zhubnout ona nechtěla,
ale kvůli roli musela
a tak drogy zkusila,
někdy se i nalila
a chuť do života ztratila,
touha po kariéře jí zničila,
málem jí i zabila.
Ale ona se druhé šance chytila
a zjistila
že kariéra není vše v co věřila,
ještě jiná víra tu byla,
víra v Boha
a ta jí zachránila.
Autor monyka, 24.08.2010
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí