Beze jména...

Beze jména...

Anotace: (24.8.2010)poslední dny prázdnin...

Únava
po celotýdenním chození na dovolené
Samota
dva roky se mnou ruku v ruce
Alkohol
přítomen na téměř každém mém kroku
Festival
plný přátel, které mám tak ráda
Zvědavost
když jsem s Tebou odjela
Bezmoc
když jsme se k sobě nakláněli
Láska
když jsme se líbali
Slast
když jsme se milovali

A dál?

Prázdnota
když jsem zase sama...
Autor B.a.r.b.a.r, 24.08.2010
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Isquieasuus, CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí