babičce

babičce

Anotace: ...

konečně
uslzené mraky rozfoukal vítr
a paprsek slunce rozsvítil
pozdní odpoledne
už začínalo být ospalé
ale jakoby zázrakem ožilo
ano, jako zázrakem se rozzářil život
a dítě poprvé se rozkřičelo do světa
a někde s tím šedivým mrakem někdo usnul
sladce
a ptáci mu zpívali na cestu,
byla vykládána slunečním třpytem
a rovná a pár slz z ní smylo
ostré kamínky které by jinak píchaly do bosých nohou
a tak v nedohledné záři i já řekla své sbohem
za slzou jež vsákla zem.
Autor Andee, 24.08.2010
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí